Nieuwe directeur voor het SWVPO3102ML per 01-01-2020

Met veel plezier kunnen we jullie meedelen dat het SWV een directeur heeft gevonden als opvolger van Henri Duisters. Deze nieuwe directeur / beoogd directeur-bestuurder per 1 januari 2020 is Johan van den Beucken.
 
Johan van den Beucken werkt nu bij Stichting Prisma in Panningen als directeur van drie scholen. Eén van die scholen, de Nieuweschool, won eerder dit jaar de Nationale  Onderwijsprijs vanwege de manier waarop de school (passend) onderwijs biedt aan alle kinderen.
 
De benoemingscommissie van het Samenwerkingsverband was unaniem enthousiast over de manier waarop Johan zich tijdens de gesprekken heeft gepresenteerd. Hij heeft een inspirerende visie op de volle breedte van passend onderwijs en het belang van de kinderen daarbij.
Hij is sterk gemotiveerd de uitdagingen waar het Samenwerkingsverband voor staat aan te pakken en kijkt er naar uit om de huidige directeur, Henri Duisters,  op te volgen. Zoals hij zelf zegt: "there's a way to do it better - find it (Thomas Alva Edison)
 
In een latere nieuwsbrief stelt hij zich uitgebreid aan jullie voor.
 
Met vriendelijke groet,
Het DB van het SWVPO3102ML
 
 
Lieke Paulussen
Peter Lemmens
 
 
===================================================================Over passend onderwijs is landelijk veel informatie beschikbaar. 
Voor ouders is er de speciale site www.steunpuntpassendonderwijs.nl
Voor specifieke informatie over dit samenwerkingsverband: kies het gewenste onderwerp aan de linkerzijde.
Een korte introductie over passend onderwijs? Bekijk het volgende animatiefilmpje van 3 minuten.   

Print Afdrukken
Delen